Upea Saga Palvelutalo Lakeudenlinna on valmistunut Seinäjoen ydinkeskustaan

Mikä on palveluseteli

Palveluseteli on kunnan myöntämä sitoumus, jolla asiakas voi ostaa kotihoidon palveluja omaan kotiin niiltä palveluntuottajilta, jotka kunta on hyväksynyt palveluntuottajiksi. Palveluseteli on yksi tapa järjestää säännöllinen tarpeen mukainen kotihoito hoidettavan kodissa. Palvelusetelin saadakseen tulee täyttää kunnan asettamat kriteerit.

Kaikki nykyiset Saga-palvelutalot ovat kaupungin hyväksymiä palveluntuottajia. Hakeudumme myös palvelusetelin tuottajiksi niissä kaupungeissa, joihin rakennetaan uusia Saga-palvelutaloja.

Saga-palvelutaloissa palvelusetelillä voi ostaa kotihoidon palveluja suoraan omaan kotiinsa. Käytännössä tämä voi esimerkiksi tarkoittaa sitä, että Saga-palvelutalon tuttu hoitaja käy säännöllisesti kotikäynnillä asukkaan luona ja osa kotikäynnin hinnasta laskutetaan suoraan kaupungilta.

Lisätietoja palvelusetelistä kaupungin internet-sivuilta:
 

Helsinki:

Saga Käpylinnassa ja Saga Helapuistossa on neljä palvelupakettia Viikkoturva, Päiväturva, Täysturva sekä oma palvelupaketti palveluseteliasiakkaita varten. Palveluseteliasiakkaiden hoidolliset palvelut tuotetaan palvelusetelillä. Hoidollisia palveluita on esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen.

Saga Munkkiniemi on kotihoidon palvelusetelituottaja. Saga Munkkiniemessä on kolme palvelupakettivaihtoehtoa: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. 

Kotihoidon palveluseteli

Kotihoidon yhteystiedot | Helsingin kaupunki
 

Rauma:

Saga Kanalinranta on kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja.

Kotihoidon palveluseteli

Kotihoidon yhteystiedot | Rauma
 

Turku:

Turussa Saga-palvelutalo toteuttaa hoidon tarpeen kartoituksen (2-4vko:a) ja sen jälkeen kutsuu asiakkaan, omaiset ja kotihoidon palveluesimiehen paikalle yhdessä keskustelemaan palveluiden tarpeesta.

Kotihoidon palveluseteli
 

Lappeenranta:

Saga Torilinna on tuetun asumisen ja omaishoidon palvelusetelituottaja. Lisätietoja palveluseteliasioissa voitte tiedustella Iso Apu -palvelukeskuksesta: puh. 05 352 2370 (ark. klo 9-15) ja sähköposti isoapu.palvelukeskus@eksote.fi

Eksoten palveluseteli

Iso apu -palvelukeskuksen yhteystiedot  | Lappeenranta


Seinäjoki:

Saga Lakeudenlinna on kotihoidon ja tehostetun palveluasumisen palvelusetelituottaja. Lisätietoja palveluseteliasioissa voitte tiedustella Ikäkeskus – ikäihmisten asiakasohjausyksiköstä: puh. 06 416 6606 (ark. klo 9–14) ja sähköposti ikakeskus@seinajoki.fi

Ikäkeskus -yhteystiedot