Saga senioriasunnot

“Uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta!”

Saga-palvelutalot tarjoavat sinulle tai läheisellesi uudenlaista ylellisyyttä ja elämänlaatua, palveluita ja turvallisuutta. Täyden palvelun Saga-talot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä, jossa on tarvittaessa saatavilla kaikki hoivapalvelut. Jokaisella asukkaalla on voinnin mukaan valittu palvelupaketti, joka sisältää muun muassa ruoka-, siivous- ja hoivapalveluita.

Palvelutaloista löytyy runsaasti samanikäistä seuraa ja tutustumista helpottavat asukkaiden yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit. 

Senioriasunnot

Palvelutaloissa on vaihteleva määrä senioriasuntoja. Kaikki asunnot ovat vuokrattavia, ja ne on suunniteltu seniori-ikäisten tarpeita vastaaviksi. Niissä on muun muassa ilmava pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteettömät saniteettitilat ja turvapuhelin. Asuntojen koot vaihtelevat talosta riippuen 24,5 – 87m2 välillä ja joissain asunnoissa on parveke tai terassi. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa oman makusi mukaan tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Yhteistilat

Palvelutalojen yhteistiloihin on panostettu. Liikkuminen on helppoa ja esteetöntä. Yhteistiloissa on mukava viettää aikaa muiden asukkaiden kanssa seurustellen, tai vaikkapa palvelutalon ilmapiiristä nauttien. Arjen laatua lisäävät talojen omat kirjastot, ravintolat ja saunaosastot, osassa taloista on myös sisä- ja ulkouima-allas. Lisäksi kaikissa taloissa toimii parturi-kampaamo, fysioterapeutti ja jalkahoitaja. Rauman Saga-palvelutalosta voit myös löytää kauneushoitolan. Talojen viihtyisät pihat, hyvät ulkoilumahdollisuudet, lähialueiden palvelut ja liikenneyhteydet täydentävät kokonaisuuden. Valoa ja vehreyttä kaikkiin vuodenaikoihin tuovat upeat talvipuutarhat.

Henkilökunta ja palvelut

Saga-talojen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Saga-taloissa on aina hoitaja paikalla, ja turvarannekkeella saa avun nopeasti paikalle. Palvelupaketit vaihtelevat taloissa, voit tutustua niihin talojen omilla sivuilla. Kaikkiin paketteihin kuuluu muun muassa turvapuhelin, siivouspalveluita, päivittäinen lounas ja vapaa-ajan ohjelmaa. Palvelupaketin lisäksi voit valita ensiluokkaisesta palveluvalikoimasta omiin tarpeisiisi sopivat lisäpalvelut. Lisäpalvelu voi olla esimerkiksi aamupala, aterian kotiinkuljetus, pyykkihuolto tai hoiva-avustaminen useamman kerran päivässä.

Tutustu tarkemmin palveluihin:

Saga-palvelutaloissa on korkea asiakastyytyväisyys. Vuoden 2016 tutkimuksessa 97% vastaajista oli tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Senioriasuntoihin hakeminen

Senioriasuntoihin voi hakea asukkaaksi täyttämällä asuntohakemuksen ja toimittamalla sen liitteineen haettavaan palvelutaloon. Palveluasumisen tarve on ainoa hakukriteeri, siksi liitteeksi tarvitaan palveluasumista puoltava lääkärinlausunto.

Voit nyt hakea uusiin kohteisiimme, joissa vapaita asuntoja:

Saga Palvelutalo Käpylinna, avattu joulukuussa 2015

Saga Munkkiniemen uudisrakennus, Dosentinlinna, avautunut kesäkuussa 2016