Uutiset

 • 27
  syyskuu 2015
  Sadonkorjuupäivä Saga Kaskenniityssä!

  Vietämme Saga Kaskenniityssä sadonkorjuupäivää torstaina 1.10.2015 klo 13.00 alkaen. Sadonkorjuutorilta voitte ostaa lähialueella tuotettuja kauden vihanneksia, hunajaa, sisutustuotteita ja paljon muita syyskauden tuotteita. Kaskenniityn ravintolassa tarjolla herkullinen sadonkorjuulounas 11.30-14.00. Päivän kruunaa ihastuttava Ava Lainemaa tanssimusiikin sävelin. Kaskenniityssä myös avoimet ovet klo 14-16. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan mukavasta ilmapiiristä, hyvästä ruuasta ja mukaansatempaavasta musiikista!

  Kuvahaun tulos haulle sadonkorjuu

 • 08
  syyskuu 2015
  Esperi Care tuo uuden asumispalvelun ikäihmisille

  Esperi Care Oy on suunnitellut uudenlaisen palveluasumismuodon ikäihmisille ja perustaa kahdeksan uutta Saga-palvelutaloa eri puolille Suomea.  Ensimmäiset kaksi ovat jo rakenteilla Helsingissä. Saga-palvelutaloihin ja uusiin Esperi-hoivakoteihin investoidaan tulevina vuosina yhteensä 240 miljoonaa euroa ja ne työllistävät 3 700 henkilöä.

 • 20
  heinäkuu 2015
  Kaskenpuiston alueella korjaustöitä!

  Kaskenpuiston edustalla tehdään korjaustöitä kesän ja alkusyksyn ajan. Asukkaita ja Kaskenpuistossa asioivia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta piha-alueella liikuttaessa. Vähäheikkiläntiellä nopeusrajoitus on 30km/h korjaustöiden ajan.

  T. Kaskenpuiston henkilökunta

 • 17
  heinäkuu 2015
  Helapuistossa nyt vapaita asuntoja!

  Tervetuloa tutustumaan Helapuiston vapaisiin asuntoihin. Varaa aika esittelyyn  Ranja Kontturilta numerosta 09 3541 5010 !

 • 02
  heinäkuu 2015
  Uusi Saga Palvelutalo Käpylinna aukeaa syksyllä 2015!

  Helsingin Käpylään aukeaa uusi Saga Palvelutalo Käpylinna syksyn 2015 aikana.

Selaa uutisia

Tervetuloa Saga palvelutaloon!

Saga Care tarjoaa turvallista, viihtyisää ja huippulaadukasta vuokra-asumista ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoito-, koti- ja turvapalveluita. Sagan seniorien palvelutaloissa on kaikki, mitä senioriasunnolta odotat.